Papieren kaart van Amerika gratis
Amerika - gratis kaarten op papier  

Amerika - accommodatie

Kwaliteits en goedkope hotels

Kaart van Amerika - hoe de kaart op een printer moet worden afgedrukt

Deze kaart is speciaal voorbereid voor afdrukken op een computerprinter. Je kunt het heel gemakkelijk afdrukken om gratis een papieren kaart te krijgen voor privégebruik. Als u een geschikte printer hebt, kunt u ook op een plastic folie afdrukken om een ​​plastic kaart te krijgen die geschikt is voor slecht weer. U kunt de kaart ook afdrukken naar pdf. Voordat u gaat afdrukken, kunt u de kaart vergroten om meer details te bekijken en deze verplaatsen om de geselecteerde locatie te bekijken. TakeMaps gebruiken Google Maps. Als u geïnteresseerd bent in hoe u een kaart op meerdere pagina's kunt afdrukken, hoe u een landschap afdrukt, hoe u de kaart in portret afdrukt of hoe u deze op het hele papier afdrukt, bekijk dan de hints en tips hieronder. Merk op dat de afgedrukte kaart meestal minder details bevat dan het scherm. Als u een gedetailleerdere kaart nodig heeft, selecteert u een grotere kaartzoom voordat u gaat afdrukken.

Hoe vlug om de kaart van Amerika af te drukken:- Als u de kaart snel en zorgeloos wilt afdrukken, plaatst u gewoon het papier in de printer en drukt u op de knop met de printerafbeelding (hier links of bovenaan). Als u de kaart in een pdf-bestand wilt opslaan, kiest u deze printer: Microsoft print to pdf (of gelijkwaardig in een niet-Windows-systeem).
Hoe om de kaart van Amerika juist af te drukken hoe u wenst:

- Selecteer eerst de oriëntatie van de kaart voor het afdrukken - portret of landschap modus (gebruik de knoppen aan de linkerkant of aan de bovenkant). Pas op - je moet de printer op dezelfde manier in te stellen.
- Gebruik vervolgens de knoppen met vergrootglas: U kunt de instelling van de zoom (details) niet van de kaart van Amerika. Dan kunt u gebruik maken van uw muis - en u kunt de kaart is ingesteld op de juiste positie. (Gebruik de linker knop van je muis).
- Gebruik de knoppen met pijlen: U kunt de instelling van het recht rand en de onderste rand van de kaart doen. Kies de grootte die goed is voor uw printer - en voor uw papier. Controleer de instellingen: Nu is het tijd om een testpagina af te drukken of bekijk het afdrukvoorbeeld.
- Nu kunt u de kaart afdrukken van Amerika (gebruik de knop met afbeelding van de printer). Let op: Deze tekst zal verbergen tijdens het drukproces. Druk op de knop met vraagteken - en deze tekst zal opnieuw worden getoond.
- Indien u een grote kaart moet afdrukken, dan kunt u een kaart naar meer papieren afdrukken. Gebruik dan het tweede stel van knopen met pijlen aan het hoofd van deze pagina. Druk het eerste deel van de kaart af. Druk dan het rechter pijltje. Druk de kaart af. Druk het pijltje naar beneden. Druk de kaart opnieuw af. Druk het linker pijltje. Nu hebt u 4 delen van een kaart. U kunt 9 delen of ooker afdrukken.
- U kunt uw instellingen naar uw schijf. Druk op de knop met de afbeelding van diskette. In de toekomst kun je terug laadt u de instellingen. Met behulp van de knop hier. Dus je hoeft niet opnieuw in te voeren instellingen van de kaarten.

©2009-2024 TakeMaps, Publisher: Bispiral, s.r.o., map source: Google Maps | Bescherming van de privacy en de regels van de website