Honduras - kaarten
             

Honduras - kaarten voor afdruk

Deze kaarten zijn speciaal geprepareerd voor het drukken op de computer printer. Dus je kan afdrukken van de kaarten heel gemakkelijk. (Lijst van alle kaarten. )

Lijst van kaarten in deze categorie (in alfabetische volgorde) :

kaart van Honduras, kaart van San Pedro Sula, kaart van Tegucialpa

Honduras - accommodatie

Kwaliteits en goedkope hotels


Takemaps: De Kaarten die u gemakkelijk kunt afdrukkenKaart van plaatsen - hoe te gebruiken het en hoe het af te drukken

Hoe vlug om de kaart van plaatsen af te drukken:

- Heb je nodig om je kaart snel af te drukken? En je hoeft niet de beste afdrukkwaliteit? Vervolgens plaatst u gewoon het papier op uw printer - en druk op de knop met een afbeelding van de printer - hier aan de linkerkant of aan de bovenkant van deze pagina. Let op: Deze tekst zal worden verborgen tijdens het afdrukken. Druk op de knop met vraagteken aan de bovenkant van deze pagina - en de tekst zal opnieuw weer te geven.
Hoe om de kaart van plaatsen juist af te drukken hoe u wenst:

- Selecteer eerst de oriƫntatie van de kaart voor het afdrukken - portret of landschap modus (gebruik de knoppen aan de linkerkant of aan de bovenkant). Pas op - je moet de printer op dezelfde manier in te stellen.
- Gebruik vervolgens de knoppen met vergrootglas: U kunt de instelling van de zoom (details) niet van de kaart van plaatsen. Dan kunt u gebruik maken van uw muis - en u kunt de kaart is ingesteld op de juiste positie. (Gebruik de linker knop van je muis).
- Gebruik de knoppen met pijlen: U kunt de instelling van het recht rand en de onderste rand van de kaart doen. Kies de grootte die goed is voor uw printer - en voor uw papier. Controleer de instellingen: Nu is het tijd om een testpagina af te drukken of bekijk het afdrukvoorbeeld.
- Nu kunt u de kaart afdrukken van plaatsen (gebruik de knop met afbeelding van de printer). Let op: Deze tekst zal verbergen tijdens het drukproces. Druk op de knop met vraagteken - en deze tekst zal opnieuw worden getoond.
- Indien u een grote kaart moet afdrukken, dan kunt u een kaart naar meer papieren afdrukken. Gebruik dan het tweede stel van knopen met pijlen aan het hoofd van deze pagina. Druk het eerste deel van de kaart af. Druk dan het rechter pijltje. Druk de kaart af. Druk het pijltje naar beneden. Druk de kaart opnieuw af. Druk het linker pijltje. Nu hebt u 4 delen van een kaart. U kunt 9 delen of ooker afdrukken.
- U kunt uw instellingen naar uw schijf. Druk op de knop met de afbeelding van diskette. In de toekomst kun je terug laadt u de instellingen. Met behulp van de knop hier. Dus je hoeft niet opnieuw in te voeren instellingen van de kaarten.
 
©2009-2017 TakeMaps, Publisher: Bispiral, s.r.o., map source: Google Maps | Bescherming van de privacy en de regels van de website