Duitsland - gratis kaarten op papier
             

Duitsland - Kaarten om op de printer af te drukken

Deze kaarten zijn speciaal voorbereid voor afdrukken op een computerprinter. Je kunt ze heel gemakkelijk afdrukken. Elke kaart is zo ingesteld dat u deze gemakkelijk op papier of pdf kunt afdrukken door op één knop te drukken. U kunt kaarten in portret, landschap of op meerdere vellen papier afdrukken. Kaarten kunnen worden uitgezoomd en uitgezoomd voordat ze worden afgedrukt, je kunt ze op verschillende manieren scrollen en wijzigen. Selecteer gewoon de kaart die u nodig hebt en druk het papier vervolgens af op de printer. (Lijst van alle kaarten. )

Lijst van kaarten in deze categorie (in alfabetische volgorde) :

kaart van Duitsland, kaart van Assen, kaart van Augsburg, kaart van Berlijn, kaart van Bonn, kaart van Bremen, kaart van Cottbus, kaart van Dortmund, kaart van Dresden, kaart van Duisburg, kaart van Dusseldorf, kaart van Essen, kaart van Frankfurt am Main, kaart van Groningen, kaart van Hamburg, kaart van Hannover, kaart van Chemnitz, kaart van Karlsruhe, kaart van Keulen, kaart van Krefeld, kaart van Leipzig, kaart van Leverkusen, kaart van Magdeburg, kaart van Mainz, kaart van Mannheim, kaart van Marktredwitz, kaart van München, kaart van Neurenberg, kaart van Potsdam, kaart van Rostock, kaart van Stuttgart, kaart van Wiesbaden, kaart van Zwickau

Duitsland - accommodatie

Kwaliteits en goedkope hotels


Takemaps: De Kaarten die u gemakkelijk kunt afdrukkenKaart van plaatsen - hoe de kaart op een printer moet worden afgedrukt

Hoe vlug om de kaart van plaatsen af te drukken:

- Als u de kaart snel en zorgeloos wilt afdrukken, plaatst u gewoon het papier in de printer en drukt u op de knop met de printerafbeelding (hier links of bovenaan). Als u de kaart in een pdf-bestand wilt opslaan, kiest u deze printer: Microsoft print to pdf (of gelijkwaardig in een niet-Windows-systeem).
Hoe om de kaart van plaatsen juist af te drukken hoe u wenst:

- Selecteer eerst de oriëntatie van de kaart voor het afdrukken - portret of landschap modus (gebruik de knoppen aan de linkerkant of aan de bovenkant). Pas op - je moet de printer op dezelfde manier in te stellen.
- Gebruik vervolgens de knoppen met vergrootglas: U kunt de instelling van de zoom (details) niet van de kaart van plaatsen. Dan kunt u gebruik maken van uw muis - en u kunt de kaart is ingesteld op de juiste positie. (Gebruik de linker knop van je muis).
- Gebruik de knoppen met pijlen: U kunt de instelling van het recht rand en de onderste rand van de kaart doen. Kies de grootte die goed is voor uw printer - en voor uw papier. Controleer de instellingen: Nu is het tijd om een testpagina af te drukken of bekijk het afdrukvoorbeeld.
- Nu kunt u de kaart afdrukken van plaatsen (gebruik de knop met afbeelding van de printer). Let op: Deze tekst zal verbergen tijdens het drukproces. Druk op de knop met vraagteken - en deze tekst zal opnieuw worden getoond.
- Indien u een grote kaart moet afdrukken, dan kunt u een kaart naar meer papieren afdrukken. Gebruik dan het tweede stel van knopen met pijlen aan het hoofd van deze pagina. Druk het eerste deel van de kaart af. Druk dan het rechter pijltje. Druk de kaart af. Druk het pijltje naar beneden. Druk de kaart opnieuw af. Druk het linker pijltje. Nu hebt u 4 delen van een kaart. U kunt 9 delen of ooker afdrukken.
- U kunt uw instellingen naar uw schijf. Druk op de knop met de afbeelding van diskette. In de toekomst kun je terug laadt u de instellingen. Met behulp van de knop hier. Dus je hoeft niet opnieuw in te voeren instellingen van de kaarten.
 
©2009-2021 TakeMaps, Publisher: Bispiral, s.r.o., map source: Google Maps | Bescherming van de privacy en de regels van de website